Du er her

Forbrugervalg 2019

Mariagerfjord Vand a|s er 100 % ejet af Mariagerfjord Kommune, men er et selvstændigt aktieselskab. Selskabet ledes af en bestyrelse på ni medlemmer: fem valgt af Mariagerfjord Kommune herunder formanden, to valgt af forbrugerne og to valgt af medarbejderne.

Få medindflydelse i Mariagerfjord Vand a|s
Er du interesseret i at få medindflydelse og være medbestemmende på vandforsyningen i vores forsyningsområde og kloakforsyningen i Mariagerfjord Kommune de næste 4 år, så er der mulighed for at stille op som kandidat til valget af forbrugerrepræsentanter til Mariagerfjord Vand a|s’ bestyrelse.

Der har været forbrugerrepræsentanter i vores bestyrelse siden 2011. Deres valgperiode er ved at udløbe, og det er tid til nyvalg af forbrugerrepræsentanterne til selskabets bestyrelse med tiltrædelse 1. januar 2020. I den forbindelse søges der kandidater til valget.

I Mariagerfjord Kommune får forbrugerne vand fra mange forskellige vandværker, men alle der har offentlig kloakering, er spildevandskunder hos Mariagerfjord Vand a|s. Forbrugerne kan enten selv stille op som kandidat til bestyrelsen eller stemme på den kandidat, som de mener, kan gøre en forskel via bestyrelsesarbejdet.

Se selskabets valgregulativ for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Mariagerfjord Vand a|s - Valgregulativ 2019 for Mariagerfjord Vand a|s.pdf

Opstilling af kandidater til forbrugervalg 2019
Kandidaterne kan melde sig fra mandag den 12. august 2019 kl. 09.00 til mandag den 2. september 2019 kl. 09.00.

Kun kandidater med mindst 10 stillere på dette tidspunkt godkendes (Kun kandidater, der har udfyldt felterne i kandidatmodulet samt uploadet et foto af dem selv og listen med 10 stillere på dette tidspunkt kan komme videre i godkendelsesproceduren). Kandidaterne er først godkendt til opstilling ved forbrugervalget, når alt det indsendte materiale er tjekket og Mariagerfjord Vand a|s har sendt en bekræftelse på at opstilleren er godkendt.

Linket til opstillingsmodulet bliver først aktiveret mandag den 12. august 2019 kl. 09.00.
Stillerlisten an downloades her - Stillerliste til forbrugervalg 2019.pdf

Afgivelse stemme på kandidaterne ved forbrigervalg 2019
Valget, som afholdes ved elektronisk afstemning, indledes den 11.september kl. 09.00 og afsluttes onsdag den 2. oktober 2019 kl. 18.00.
Den officielle offentliggørelse af de valgte sker medio oktober måned.

Linket til det elektroniske afstemningsmodul bliver først aktiveret onsdag den 11. september 2019