Du er her

Drifts- og Administrationsbygning

Hovedsædet for Mariagerfjord Vand a|s er placeret ved Mariagerfjord Renseanlæg med indkørsel fra rundkørslen på Gl. Aalborgvej. Drifts- og administrationsbygning placeret i den nordlige udkant af Hadsund på Islandsvej 7.

Da placering af Mariagerfjord Renseanlæg blev valgt, blev det også besluttet at bygge drifts- og administrationsbygningen for at kunne samle Mariagerfjord Vand a|s på en ny og fælles adresse.

Byggeriet af drifts- og administrationsbygningen blev påbegyndt foråret 2012, og domicilet stod færdig i forsommeren 2013. Driftsafdelinger på vand og spildevand samt administrationen blev samlet i denne nye bygning med fælles velfærdsfaciliteter mm. Der blev bygget i alt ca. 2500 m2 hvoraf ca. 1400 m2 er værksteder, lagre og garager.

Drifts- og administrationsbygningen blev udført af konsortiet bestående af totalentreprenøren, Dansk BOLIG byg med BASE erhverv A/S, arkitektfirmaet, Ravn Arkitektur og ingeniørfirmaet, Stokvad Kerstens Rådgivende Ingeniører A/S.

Drift og Administration 1, BioDane LuftfotoDrift og Administration 2, BioDane LuftfotoMariagerfjord Vand_Drift & Administration, dronefoto

Klik på billederne for at se dem i et større format