Du er her

Privatlivspolitik - persondata

Introduktion
For at kunne levere drikkevand og aftage spildevandet er der vigtige personoplysninger, Mariagerfjord Vand a|s har behov for at behandle. Mariagerfjord Vand a|s’s privatlivspolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data der indsamles, hvorfor dataene indsamles, og hvordan dataene anvendes. Dette er vigtige oplysninger, så Mariagerfjord Vand a|s håber, at du, som registrerede vil tage dig tid til at læse dem.

Beskyttelse af dit privatliv
• Mariagerfjord Vand a|s tager behandling af dine persondata alvorligt.
• Mariagerfjord Vand a|s sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling.
• Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan Mariagerfjord Vand a|s behandler dine personoplysninger.

Mariagerfjord Vand a|s sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Dataansvarlig - kontaktoplysninger
Mariagerfjord Vand a|s (selskabets direktør) er dataansvarlig og kan kontaktes via følgende oplysninger:

Mariagerfjord Vand a|s
Adresse: Islandsvej 7, 9560 Hadsund
E-mail: mail@mfv.dk (mailen mærkes “Persondata”)
Telefon: + 45 99 52 53 54
Hjemmeside:  www.mariagerfjordvand.dk

CVR. nr. 31 48 64 24

Mariagerfjord Vand a|s er ikke forpligtet til at udpege en databeskyttelsesrådgiver, men du er til enhver tid velkommen til at kontakte Mariagerfjord Vand a|s omkring vores behandling af dine personoplysninger.

Læs privatlivspolitikken for kunder og forbruger HER

Læs privatlivspolitikken for ansøgerne HER 

Læs mere om cookies politikken HER