Du er her

Privatlivspolitik - persondata

Introduktion
For at kunne levere drikkevand og aftage spildevandet er der vigtige personoplysninger, Mariagerfjord Vand a|s har behov for at behandle. Mariagerfjord Vand a|s’s privatlivspolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data der indsamles, hvorfor dataene indsamles, og hvordan dataene anvendes. Dette er vigtige oplysninger, så Mariagerfjord Vand a|s håber, at du, som registrerede vil tage dig tid til at læse dem.

Beskyttelse af dit privatliv
• Mariagerfjord Vand a|s tager behandling af dine persondata alvorligt.
• Mariagerfjord Vand a|s sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling.
• Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan Mariagerfjord Vand a|s behandler dine personoplysninger.

Mariagerfjord Vand a|s sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Dataansvarlig - kontaktoplysninger
Mariagerfjord Vand a|s (selskabets direktør) er dataansvarlig og kan kontaktes via følgende oplysninger:

Mariagerfjord Vand a|s
Adresse: Islandsvej 7, 9560 Hadsund
E-mail: mail@mfv.dk (mailen mærkes “Persondata”)
Telefon: + 45 99 52 53 54
Hjemmeside:  www.mariagerfjordvand.dk

CVR. nr. 31 48 64 24

Mariagerfjord Vand a|s er ikke forpligtet til at udpege en databeskyttelsesrådgiver, men du er til enhver tid velkommen til at kontakte Mariagerfjord Vand a|s omkring vores behandling af dine personoplysninger.

Læs privatlivspolitikken for kunder og forbruger (PDF åbner nyt vindue)

Læs privatlivspolitikken for ansøgerne (PDF åbner nyt vindue)

Læs mere om cookies politikken (siden åbner nyt vindue)